Narrazioak eta olerkiak : R. Mª Azkue saria 2020 / [antolatzaileak, Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, Euskaltzaindia ; testuen hizkuntza-orrazketa, Euskaltzaindiaren Hizkuntza Kalitatearen Behatokia (HIZBEA)] (Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa : Euskaltzaindia, 2021)
2020ko edizioan Resurreccion Maria Azkue haur eta gazteentzako literatura sarietan sarituak izan diren idazle gazteen narrazio eta olerkiak.