Benjamin Tuterakoaren bidaia aparta - Begoña, Mikel; Iñaket; Nabarralde Fundazioa ([Iruñea] : Nabarralde, 2021)
Benjamin Tuterakoaren bidaia jasotzen duen komiki liburua da Nabarralde Fundazioak argitaratutakoa. 1160. urte inguruan abiatu zuen bidaia. Mendebaldeko Asian ibili zen. Judua izanik, judutarren egoeraren berri jaso zuen, baina hainbat herrialderen deskribapena ere egin zuen. Gutxi gorabehera 1170ean itzuli zen, 190 herrialde ezagutu zituen Europan eta Ekialde Hurbilean. Mikel Begoñak eta Iñaket-ek osatu dute komiki liburua.
Lan honek Nafarroako Gobernuaren Kultura eta Kirol Departamentuaren dirulaguntza bat izan du
Keywords: Benjamin Tuterakoa -- (1130-1174); Nafarroa (Erresuma) -- Historia; Komikiak; Helduentzako Literatura