Adrien, noiz etorriko zara? - López Fernández, Amara ([Almería] : Círculo Rojo, 2020)
"Adrien, noiz etorrizko zara?" Clhoe, 5 urteko neskato bat da, bere familiak bizi izan duen egoera kontatzen du. Bere izeko haurdun geratzen da baina haurra galtzen du eta familian nola bizi duten gertaera da ipuin honen oinarria.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haurdunaldia; Heriotza; Dolua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak