Nire lehen emozio neurgailua - Isern, Susanna; Carretero, Mónica; Mujika, Maialen ([Madrid] : NubeOCHO, 2021)
Kruku eta Emiek gure emozioak identifikatu eta erregulatzen lagunduko digute. Emozio neurgailua Kruku inspektorearen gurpila da, sentitzen duguna ezagutzen laguntzen diguna. Gurpilari bira eman diezaiokezu sentitzen duzun emozioa seinalatzeko, eta "handia" edo "txikia" den adierazi.
2 urtetik aurrera (urdina)
Mi primer emocionómetro
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura