Nire lehen emozio neurgailua / [testua] Susanna Isern ; [irudiak] Mónica Carretero ; [itzulpena] Maialen Mujika - Isern, Susanna (NubeOCHO, 2021)
Kruku eta Emiek gure emozioak identifikatu eta erregulatzen lagunduko digute. Emozio neurgailua Kruku inspektorearen gurpila da, sentitzen duguna ezagutzen laguntzen diguna. Gurpilari bira eman diezaiokezu sentitzen duzun emozioa seinalatzeko, eta "handia" edo "txikia" den adierazi.