Elurretan jolasean - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza elurretan jolasean ari dira. Elur-panpina bat egin nahi dute mendi baten gainean. Baina....elur-bola oso astuna da. Lagunduko al diezu elur-bola mendi gainera eramaten? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, negua gogoko duten 3 urtetik gorako haurrentzat.
3 urtetik aurrera (urdina)
Winterpret
Keywords: Adiskidetasuna; Negua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak