Elurretan jolasean / [testua eta ilustrazioak] Anita Bijsterbosch ; [itzulpena, Bakun itzulpen zerbitzuak (Amets Santxez Munain)] - Bijsterbosch, Anita (Liburu interaktiboak (Ttarttalo), 2021)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza elurretan jolasean ari dira. Elur-panpina bat egin nahi dute mendi baten gainean. Baina....elur-bola oso astuna da. Lagunduko al diezu elur-bola mendi gainera eramaten? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, negua gogoko duten 3 urtetik gorako haurrentzat.