Ez naiz isilduko! / Manuel J. Rodríguez ; itzultzailea, Aitor Arana - Rodríguez, Manuel J. (Ameslari (Ibaizabal), 2019)
Laura marrazkigile gazteak bost urte lehenago itxi gabe geratutako zauria sendatu beharra dauka. Dena bere izebaren opari bitxi bat jaso zuenean hasi zen: marrazki blok bat, itxuraz, etorkizuneko gertaerak iragartzeko ahalmena zuena. Haren orrietan bere hiru lagunik onenekin egindako argazkia marraztean, protagonista erne jarriko da lagunetako bat nabarmen aldatu delako. Laurak laster susmatuko du aldaketa kezkagarriak zerikusia duela nesketako batek bere hiriko mutil batekin hasi berri duen harreman sentimentalarekin.