Grizzly birusa - Chazerand, Émilie; Piu, Amandine; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
A... aaa... atxis! Lore Musutxok doministiku egiten duenean, denak ateratzen dira ihesean. Zergatik?, jakin nahiko duzue ziurrenik. Bada, doministiku egiten duen bakoitzean, Loreri Grizzly bat ateratzen zaiolako sudurretik. A... aaa... Azkar, zoazte ihesi hemendik!
5 urtetik aurrera (urdina)
Le Grizzly virus
Keywords: Gaixotasunak; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak