Grizzly birusa / [egilea] Émilie Chazerand ; [marrazkiak] Amandine Piu ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Chazerand, Émilie (Ibaizabal, 2019)
A... aaa... atxis! Lore Musutxok doministiku egiten duenean, denak ateratzen dira ihesean. Zergatik?, jakin nahiko duzue ziurrenik. Bada, doministiku egiten duen bakoitzean, Loreri Grizzly bat ateratzen zaiolako sudurretik. A... aaa... Azkar, zoazte ihesi hemendik!