Zoriontsu izateko errezeta - Sirvent, Gema; Darné, Txell; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2019)
Norbait zoriontsu sentitzen dela erakusten digun aurpegi-adierazpena da iribarrea. baina sukaldeko plater gozoren bat dastatu ostean ere agertzen da. "Liburu hau irakurri ostean zuri ere irribarrea loratu izana espero dut". [Gema Sirvent]. Nik nagusitan sukaldaria izan nahi dut, munduan diren errezeta gozoenak prestatzen dituen nire aitona bezalakoz. Nire errezeta gustukoena denen artean sekretuena da; izan ere, nire aitonak zoriontsu izateko errezeta ezagutzen du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zoriontasuna; Emozioak eta sentimenduak; Aitona-amonen eta biloben arteko harremana; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak