Zoriontsu izateko errezeta / [testua] Gema Sirvent ; [ilustrazioak] Txell Darné ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Sirvent, Gema (Mezulari, 2019)
Norbait zoriontsu sentitzen dela erakusten digun aurpegi-adierazpena da iribarrea. baina sukaldeko plater gozoren bat dastatu ostean ere agertzen da. "Liburu hau irakurri ostean zuri ere irribarrea loratu izana espero dut". [Gema Sirvent]. Nik nagusitan sukaldaria izan nahi dut, munduan diren errezeta gozoenak prestatzen dituen nire aitona bezalakoz. Nire errezeta gustukoena denen artean sekretuena da; izan ere, nire aitonak zoriontsu izateko errezeta ezagutzen du.