Desiren ilargia - Sirvent, Gema; Cerro Rico, Miguel; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2019)
Albaro hiriko mendirik garaienean eraikitako etxe batean bizi da. Gauero-gauero balkoitik ilargia behatzen egoten da, eta kezkatu egiten da hura ilbehera hasten denean. Istorio zoragarri honetan desiren berri izango duzu, maitasunaren garrantzia deskubrituko duzu, eta adiskidetasuna beste edozeren gainetik dagoela ikasiko duzu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Magui Casanova
Argaria Saria 2014
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura