Desiren ilargia / [testua] Gema Sirvent ; [ilustrazioak] Miguel Cerro ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Sirvent, Gema (Mezulari, 2019)
Albaro hiriko mendirik garaienean eraikitako etxe batean bizi da. Gauero-gauero balkoitik ilargia behatzen egoten da, eta kezkatu egiten da hura ilbehera hasten denean. Istorio zoragarri honetan desiren berri izango duzu, maitasunaren garrantzia deskubrituko duzu, eta adiskidetasuna beste edozeren gainetik dagoela ikasiko duzu.