Aita eta biok - Kelman, Marcy; Watkins, Laura (Oiartzun : Edibook, 2018)
Zergatik maite du hartz-kumeak aita? Malkoak lehortzen dizkiolako, sorbalda gainean hartzen duelako eta zoriontsu egiten duelako. Nola ez du, bada, maitatuko? Hona hemen aita batek egunerokoan bere maitasuna erakusteko modu ezberdinak.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Guraso eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura