Aita eta biok / [testuak] Marcy Kelman ; [irudiak] Laura Watkins - Kelman, Marcy (Maitasuna (Edibook), 2018)
Zergatik maite du hartz-kumeak aita? Malkoak lehortzen dizkiolako, sorbalda gainean hartzen duelako eta zoriontsu egiten duelako. Nola ez du, bada, maitatuko? Hona hemen aita batek egunerokoan bere maitasuna erakusteko modu ezberdinak.