Ama maite dut - Kelman, Marcy; Mason, Suzie (Oiartzun : Edibook, 2018)
Urtxintxak ama maite du! Muxuak ematen, pastelak prestatzen eta lotara joan aurretik istorioak kontatzen dizkiolako. Nola ez du, bada, maitatuko? Hona hemen ama batek egunerokoan bere maitasuna erakusteko modu ezberdinak.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amak eta seme-alabak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura