Ama maite dut / [testuak] Marcy Kelman ; [irudiak] Suzie Mason - Kelman, Marcy (Maitasuna (Edibook), 2018)
Urtxintxak ama maite du! Muxuak ematen, pastelak prestatzen eta lotara joan aurretik istorioak kontatzen dizkiolako. Nola ez du, bada, maitatuko? Hona hemen ama batek egunerokoan bere maitasuna erakusteko modu ezberdinak.