__baino gehiago maite zaitut - Kelman, Marcy; Llewhellin, Gareth (Oiartzun : Edibook, 2018)
Zenbat maite du tigre amak bere tigretxoa? Hartzek eztia baino gehiago, saguek gazta baino gehiago, eta zeuk txokolatea baino askoz gehiago! Gozatu maitasunari buruzko istorio polit honetaz.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amak eta seme-alabak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura