__baino gehiago maite zaitut / [testuak] Marcy Kelman ; [irudiak] Gareth Llewhellin - Kelman, Marcy (Maitasuna (Edibook), 2018)
Zenbat maite du tigre amak bere tigretxoa? Hartzek eztia baino gehiago, saguek gazta baino gehiago, eta zeuk txokolatea baino askoz gehiago! Gozatu maitasunari buruzko istorio polit honetaz.