Nazkatasuna - Magdalena, Peru; Valverde, Mikel (Donostia : Ikaselkar, 2021)
Bi urtetik aurrerako haurrek euren emozioak ezagutzeko, oinarrizko emozio horiek erregulatzeko eta besteenak hobeto ulertzeko sortutako bilduma da Kuku!. Bilduman, helburu bera duten hainbat elementu daude, besteak beste, album ilustratuak, horma-irudiak edota emozioak lantzeko jokoak. Peru Magdalenak eta Mikel Valverdek elkarrekin sortu duten album ilustratuak nazka du abiapuntu. Zer da nazka? Noiz sentitzen dugu? Gauza berdinek ematen al digute nazka? Denok sentitzen al dugu berdin? Nazkaren inguruko ipuin bat da.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Nazka; Emozioak eta sentimenduak; Adimen emozionala; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak