Onin eta denboraren makina - Martín Álvarez, Ibon; Montiel, Emmanuel; Jaka, Aiora (Donostia : Travel Bug, 2021)
Kaixo! Onin naiz, eta oraingoan gauza harrigarri bat kontatu behar dizut. Ez duzu sinetsiko: denboran bidaiatu genuen! Batzuetan, txango bat sekulako odisea bilaka daiteke. Makinista txoro baten eta haren lokomotor zaharraren erruz, Erdi Aroan agertu ginen. A ze sustoa! Jakin nahi duzu nola lortu genuen Oialdeko Alain gaiztoari ihes egitea eta orainaldira itzultzea?
8 urtetik aurrera (gorria)
Onin y la máquina del tiempo
Keywords: Abenturak; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak