Onin eta denboraren makina / [testua] Ibon Martín ; ilustrazioak, Emmanuel Montiel ; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Martín Álvarez, Ibon (Onin (Travel bug), 2021)
Kaixo! Onin naiz, eta oraingoan gauza harrigarri bat kontatu behar dizut. Ez duzu sinetsiko: denboran bidaiatu genuen! Batzuetan, txango bat sekulako odisea bilaka daiteke. Makinista txoro baten eta haren lokomotor zaharraren erruz, Erdi Aroan agertu ginen. A ze sustoa! Jakin nahi duzu nola lortu genuen Oialdeko Alain gaiztoari ihes egitea eta orainaldira itzultzea?