Nire margotzeko koadernoa - Madeddu, Estelle ([Donostia] : Ttarttalo, 2021)
Koloretako arkatzak hartu eta gustura arituko dira etxeko txikiak liburu hauetako marrazkiak margotzen. Koaderno hauek umeen unibertsoa irudikatzen duten hainbat irudiz hornituta daude, eta goikaldean duten kirtenetik heldu eta edozein tokira eramateko aproposak dira.
4-6 urte (urdina)
Mon coloriage á emporter
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura