Berria ikasgela : dantzan, gorputzak askatzeko - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak.Vogue-a dantza baino gehiago da: aldarrikapena, izateko manera, gorputza astintzea eta familia bat. Iruñean dago Euskal Herriko etxe bakarra, Anouar Merabetek zuzendua. Trans arrazializatu batzuek sortu zuten, eta ikusarazteko lanean ari dira.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Dantza; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak