Berria ikasgela : nola egiten du ahateak euskaraz? - Oiartzabal Azketa, Ainhoa; Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak.Euskararen aberastasuna erakutsi duten bideo batzuk egin ditu BERRIAk bigarren Euskaraldirako. Euskara taldearen laguntzaz, euskarak dituen baliabide batzuk gaika erakusten dituzte bideo hauek. Estilo liburuan dauden gaikako hiztegi batzuk baliatu dituzte bideoak osatzeko. Animalien onomatopeiei dagokie honako bideo hau.
Material hau berria.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Euskara -- Animalien onomatopeiak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak