Kenketaren proba - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2021)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da kenketaren probari buruz.
LH, 4. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak