Bestelako San Valentin bat : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza 4 - Varela, Martín; López Oliván, Rosa; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Pellicer Iborra, Carmen; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
"Bestelako San Valentin bat DBH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako Kumi proiektuaren barnean dago. Kumi erlijio eskola berritzeko proposamena da, ikasgaia proiektuetan oinarritutako ikaskuntzatik planteatzen duten irakasle eta ikastetxeetara bideratutakoa. Garatutako proiektuek umeei esnatze erlijiosoan lagun egingo die Haur Hezkuntzatik hasita eta Bigarren Hezkuntzara arte. Parte hartzean oinarritutako metodologia aktiboa proposatzen da, ikasleek, pixkanaka, haien ikaskuntza eraiki dezaten.
2021/02/22
2021/02/22
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
2021/02/22
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak