Denboraren bankua : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza 4 : proposamen didaktikoa - Varela, Martín; Bernal Ruiz, Javier; López Oliván, Rosa; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Pellicer Iborra, Carmen; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
"Denborare bankua DBH 4 - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako Kumi proiektuaren barnean dago. Irakaslearen gidaliburua da hau. Kumi erlijio eskola berritzeko proposamena da, ikasgaia proiektuetan oinarritutako ikaskuntzatik planteatzen duten irakasle eta ikastetxeetara bideratutakoa. Garatutako proiektuek umeei esnatze erlijiosoan lagun egingo die Haur Hezkuntzatik hasita eta Bigarren Hezkuntzara arte. Parte hartzean oinarritutako metodologia aktiboa proposatzen da, ikasleek, pixkanaka, haien ikaskuntza eraiki dezaten.
2021/03/16
2021/03/16
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
2021/03/16
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak