Artefaktua : Kepa Altonaga / ekoizlea, EITB - Altonaga, Kepa (Artefaktua (EITB), 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko urriak 30).