Berria ikasgela : Miren Agur Meabe: «Gorputzaren idazketatik aldentzen ari naiz; horren isla da liburua» / [proiektuaren arduraduna, Ainhoa Oiartzabal]; Berria egunkaria - Oiartzabal Azketa, Ainhoa (Berria ikasgela, 2021)
BERRIA Ikasgelak hezkuntza sisteman erabiltzeko askotariko edukiak eskaintzen ditu: irakurgaiak, bideoak, infografiak, audioak... BERRIA egunkariak landutako edukiak dira, azken urteotako argitalpen aukeratuetan oinarrituak.Pozik eta hunkituta hartu du Espainiako Poesia Sariaren berria Miren Agur Meabe idazleak (Lekeitio, Bizkaia, 1962). Nola gorde errautsa kolkoan liburuagatik saritu dute egilea, eta 20.000 euro jasoko ditu. Euskarazko liburu batek sari hori jasotzen duen lehen aldia da.