Zubi madarikatua - Etxarren-Lohigorri, Jean Baptiste (1928-2020) (Iruña : Pamiela, 1993)
Euskal mitolojiko "laminak" heldu dira gu ganat, zubi eder batekin, eginik prest. Nola ihardokiko dute jendek XXgarren mende aintzinatu huntan? Eta, ororen buru, zer bilakatzen da zubia?
"Xalbador" Saria (akzesit)
Keywords: Helduentzako Literatura