Zubi madarikatua / J. B. Etxarren-Lohigorri - Etxarren-Lohigorri, Jean Baptiste (1928-2020) (Ilargia Kondagintza (Pamiela), 1993)
Euskal mitolojiko "laminak" heldu dira gu ganat, zubi eder batekin, eginik prest. Nola ihardokiko dute jendek XXgarren mende aintzinatu huntan? Eta, ororen buru, zer bilakatzen da zubia?