Matematika pausoz pauso : proposamen didaktikoa 3. maila [Haur Hezkuntza 5 urte] - Chicote, Marta; De la Cruz González, Aurora; Rodríguez, Ángel; Gordón Alcorta, Pilar; Martín Ibañez, Concepción; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Pausoz pauso Ibaizabalen Haur Hezkuntzarako proiektu berriak ikasleen pentsamendu matematikoa garatzen du. Proiektu honetan, curriculum edukiak modu ludikoan azaltzen dira (erlazioak, formak, neurriak, kontzeptu matematikoak...) eta garrantzi berezia dute behatzeko, arrazoitzeko, irudikatzeko eta ebazteko gaitasuna pizten eta bultzatzen duten jarduerek. 5 urteko materialen gidaliburua da hau.
2020/10/20
2020/10/20
HH, 5 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2021eko deialdia)
2020/10/20
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak