Matematika pausoz pauso : proposamen didaktikoa 3. maila [Haur Hezkuntza 5 urte] / [egileak, Aurora de la Cruz González ... et al. ; barruko marrazkiak, Marta Chicote ... et al. ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Chicote, Marta; De la Cruz González, Aurora; Rodríguez, Ángel; Gordón Alcorta, Pilar; Martín Ibañez, Concepción (EIMA 1 (2021eko deialdia), 2020)
Pausoz pauso Ibaizabalen Haur Hezkuntzarako proiektu berriak ikasleen pentsamendu matematikoa garatzen du. Proiektu honetan, curriculum edukiak modu ludikoan azaltzen dira (erlazioak, formak, neurriak, kontzeptu matematikoak...) eta garrantzi berezia dute behatzeko, arrazoitzeko, irudikatzeko eta ebazteko gaitasuna pizten eta bultzatzen duten jarduerek. 5 urteko materialen gidaliburua da hau.