Matematika : Singapur metodologia : [Lehen Hezkuntza 5] - Ban Har, Yeap; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Madril] : SM Ikasmina, 2021)
Ikasminaren Lehen Hezkuntzako Eragin matematikari proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatuko dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.
5B koadernoa
LMH, 5. maila
2021/02/09
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak