Matematika. Singapur metodologia. [Lehen Hezkuntza 2] - Ban Har, Yeap; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Madril] : SM Ikasmina, 2020)
Ikasminaren Lehen Hezkuntzako Eragin matematikari proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatuko dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.
2B koadernoa
LMH, 2. maila
2020/06/24
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak