Matematika. Singapur metodologia. [Lehen Hezkuntza 2] / [egileak] Yeap Ban Har ... [et al.] ; [koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL] - Ban Har, Yeap (Pentsatu infinitu (SM Ikasmina), 2020)
Ikasminaren Lehen Hezkuntzako Eragin matematikari proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatuko dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.