66 lerro hiri setiatuan - Arregi Diaz de Heredia, Rikardo; Eizagirre, Pako; Arregi Diaz de Heredia, Rikardo; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Arregi Diaz de Heredia, Rikardo; Eizagirre Irure, Pako (1946-) ([S.l.] : [s.n.], 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak -olerkiak" bildumako audioak entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira, kasu honetan, Rikardo Arregi Diaz de Herediaren "Kartografia" liburuan argitaratutako hainbat poesia.
Keywords: Poesia; Podcastak; Audio-liburuak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Audioak; Helduentzako Literatura