Biluzte hau / iturria, "Kartografia" (Rikardo Arregi Diaz de Heredia) ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioa, Pako Eizagirre - Arregi Diaz de Heredia, Rikardo; Eizagirre, Pako; Arregi Diaz de Heredia, Rikardo; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Arregi Diaz de Heredia, Rikardo; Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak - olerkiak (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak -olerkiak" bildumako audioak entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira, kasu honetan, Rikardo Arregi Diaz de Herediaren "Kartografia" liburuan argitaratutako hainbat poesia.