Hiztegi dibertigarriena - Abey, Katie; Casas, Unai (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2020)
Hau ez da gainerakoak bezalako irudidun hiztegia. Algaraka dagoen banana bat, jostailu zoro asko samar, ilar hegalariak eta esku-jokoak egiten atsegin duen olagarroa... Tarte atsegina pasaz ikasteko liburu ezin hobea duzu eskuartean!
Keywords: Hiztegiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak