Hiztegi dibertigarriena / [irudiak, Katie Abey ; itzultzailea, Unai Casas Antia] - Abey, Katie; Casas, Unai (Ballon, 2020)
Hau ez da gainerakoak bezalako irudidun hiztegia. Algaraka dagoen banana bat, jostailu zoro asko samar, ilar hegalariak eta esku-jokoak egiten atsegin duen olagarroa... Tarte atsegina pasaz ikasteko liburu ezin hobea duzu eskuartean!