Jostailuak - Rubio, Antonio; Olaso Bengoa, Xabier; Villán, Oscar (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2021)
Neska-mutikoek nola beren zentzumenen, alderdi psikomotorraren eta adimenaren garapenerako, hala sozializazio eta ulermenerako erabili ohi dituzten objektuak biltzen ditu "Jostailuak" liburukiak: haurren txintxirrina eta pilota, esaterako, baina, horietaz gain, egurrezko piezak edo ipuinak ere tarteko dira. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Juguetes
Letra larria
Keywords: Errimak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Jostailuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Audioak; Audio-liburuak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak