Bidaiak - Rubio, Antonio; Olaso Bengoa, Xabier; Villán, Oscar (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2021)
"Bidaiak" liburuko protagonistak -aniztasunari keinu eginez adin eta kultura ezberdinetakoak baitira-, bakarkako zein taldeko ibilgailuetan dabiltza han-hemenka; batzuetan jolasteko ibilgailuak izaten dira, eta, bestetan, berriz, beste lekuetara bidaiatzekoak: monopatina, bizikleta, autoa... «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Viajes
Letra larria
Keywords: Errimak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak