Pepe eta Mila etxean geratzen dira - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2021)
Pepe eta Mila etxean geratuko dira gaur. Kirola egiten dute, margotu, sukaldatu eta instrumentuak jotzen dituzte, lorategira ateratzen dira... Oso ondo pasatzen ari dira! Azal-hegal handiak dituen liburu trokelatu eta dibertigarri honekin, umeak gauza berriak ikasi eta hiztegia aberastuko du.
0-4 urte (urdina)
Pepe&Milli Willkommen bei uns zu Hause
Liburu trokelatua
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Eguneroko bizitza; Txakurrak; Katuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak