Pepe eta Mila etxean geratzen dira / [kontzeptu eta ilustrazioak] Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2021)
Pepe eta Mila etxean geratuko dira gaur. Kirola egiten dute, margotu, sukaldatu eta instrumentuak jotzen dituzte, lorategira ateratzen dira... Oso ondo pasatzen ari dira! Azal-hegal handiak dituen liburu trokelatu eta dibertigarri honekin, umeak gauza berriak ikasi eta hiztegia aberastuko du.