Neure zorria eta biok - Arnal Gil, Txabi; Malota (Vigo : Triqueta verde, 2021)
Eta bat-batean hasi zitzaidan buruko azkura jasanezin hura! Hura izan zen nigandik gertu sentitu nuen lehen aldia. Ez gara sekula bananduko. Arte dramatikoko eskoletara eramango dut. Aktore bikaina izango da. Diru-mordoa irabaziko du eta aberats egingo nau!
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Zorriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura