Neure zorria eta biok / [testua] Txabi Arnal ; [ilustrazioak] Malota ; Silvia Álvarez - Arnal Gil, Txabi (Caminemos hacia un mundo verde, 2021)
Eta bat-batean hasi zitzaidan buruko azkura jasanezin hura! Hura izan zen nigandik gertu sentitu nuen lehen aldia. Ez gara sekula bananduko. Arte dramatikoko eskoletara eramango dut. Aktore bikaina izango da. Diru-mordoa irabaziko du eta aberats egingo nau!