Zebraren euritakoa - Hernández Sevillano, David; Allepuz, Anuska; Mujika, Maialen ([Madril] : NubeOcho, 2021)
Zebrak bere euritakoa ireki zuen lehen euri tantak ikusi zituenean. Gazela, Errinozero, Elefante, Erbi eta Lehoi harengana hurbildu ziren. Denentzako toki nahikorik egongo al da Zebraren euritakopean?
3 urtetik aurrera (urdina)
El paraguas de Cebra
Keywords: Adiskidetasuna; Emozioak eta sentimenduak; Animaliak; Koloreak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak