Zebraren euritakoa / [testua] David Hernández Sevillano ; [irudiak] Anuska Allepuz ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Hernández Sevillano, David (Somos8 (NubeOcho), 2021)
Zebrak bere euritakoa ireki zuen lehen euri tantak ikusi zituenean. Gazela, Errinozero, Elefante, Erbi eta Lehoi harengana hurbildu ziren. Denentzako toki nahikorik egongo al da Zebraren euritakopean?